Bins's mafiascum is weird

Post a reply

Smilies
:D :) :] :lol: :giggle: :P :roll: :wink: :cool: :mrgreen: :neutral: :oops: :o :eek: :( :? :mad: :cry: :evil: :good: :twisted: :igmeou: :shifty: :cop: :doc: :dead: :facepalm: :yawn: :nerd: :?: :!: :idea: :up: :right: :down: :left:
BBCode is OFF
Smilies are ON
Topic review
   

Expand view Topic review: Bins's mafiascum is weird

Post Post #13 by Bins » Sun Apr 07, 2019 7:48 am

Message Kison. He said it was a problem with my account specifically, but he fixed it.

Post Post #12 by Flavor Leaf » Sun Jan 06, 2019 2:51 am

Wait, this just started happening to me like last week.

Like almost every time. It fixes itself for me when I reload a second time, but it happens every time for me now.

Post Post #11 by Gamma Emerald » Sat Nov 10, 2018 12:24 am

This happened to me for like an hour once recently

Post Post #10 by profii » Mon Nov 05, 2018 9:55 am

also - can you see access this link?

styles/prosilver/theme/pikaday.css

should be a text file starting: @charset "UTF-8";

/*!
* Pikaday
* Copyright © 2014

Post Post #9 by profii » Mon Nov 05, 2018 9:52 am

bit of a guess:
try making mafia scum a trusted site in your browser.

start with your laptop - bit weird that this is across multiple devices/connections...

I assume your phone is doing it on wifi or data?

Post Post #8 by Bins » Mon Nov 05, 2018 8:52 am

only fixes it for like one page then as soon as i go to a next page it’s broken again

the page loads super fast just wrong

Post Post #7 by Kublai Khan » Sun Nov 04, 2018 10:27 pm

Did you try clearing your cache?

Post Post #6 by Invisibility » Sun Nov 04, 2018 9:23 pm

huh interesting

Post Post #5 by Bins » Sun Nov 04, 2018 9:10 pm

When I log out the page actually loads but it crashes and goes back to this in like 15 seconds

Post Post #4 by Invisibility » Sun Nov 04, 2018 8:26 pm

does it persist when you log out?

Post Post #3 by Bins » Sun Nov 04, 2018 6:55 pm

Posting rn is so hard lol

Post Post #2 by Bins » Sun Nov 04, 2018 6:55 pm

It’s not that though. It’s the same on all internet

It’s the same on my other friends computer but my roommate is fine

I’m so confused

Post Post #1 by Annadog40 » Sat Nov 03, 2018 3:59 pm

That's what happens when the site partially loads.

Bins's mafiascum is weird

Post Post #0 by Invisibility » Sat Nov 03, 2018 2:37 pm

it looks like this
https://imgur.com/a/m31KbCm
and persists on all devices and wifis and has been happening for a week
also i had to make a thread because bins couldnt or something
Spoiler: sitechat conversation if u want the nitty gritty details
Bins (3:29:16)
zzz
Bins (3:29:24)
my mafiascum. net is broken
Musicjax (3:29:36)
how so
Bins (3:29:48)
pages don't load properly
Bins (3:29:52)
sitechat is wonky
Bins (3:30:1)
I cant even post in site help cause I cant get to it D:
Musicjax (3:30:2)
are you getting
Musicjax (3:30:5)
the red indicator
Bins (3:30:11)
nope
Musicjax (3:30:19)
do u want me to make a thred 4 u
Bins (3:30:21)
its like when a page loads on bad internet
Musicjax (3:30:27)
oh
Bins (3:30:28)
hmmm that would be a good idea
Bins (3:30:33)
lemme load screenshots to imgur
Musicjax (3:30:37)
ok
Bins (3:30:52)
its the same on PC, laptop, phone
Bins (3:30:57)
data, public wifi, home wifi
Bins (3:31:4)
so Im just confused is my city just banned
Invisibility (3:31:9)
huh interesting
Invisibility (3:31:16)
also musicjax and me are the same person
Bins (3:32:41)
https://imgur.com/a/m31KbCm
Bins (3:32:47)
: |
Bins (3:32:51)
been like this for a week

Top