Twitter content not displaying in Firefox

Post here if you have a problem with your account.
talah
Mafia Scum
 
User avatar
Joined: June 03, 2013

Post Post #0  (isolation #0)  » Tue Mar 19, 2019 2:49 am

Howdy, seems that embedded "tweet" code is not displaying anything at all in forum posts in firefox.

I just see the person's post as a blank post, but when hitting reply on the blank post I can see the 'tweet' tags.

talah
Mafia Scum
 
User avatar
Joined: June 03, 2013

Post Post #2  (isolation #1)  » Wed Mar 20, 2019 2:57 am

Yep, 100% deselecting tracker protection fixes it.

Well that's a bit of a doozy. I don't really want to deselect it wholesale - the controls aren't very granular - so I'm not sure how the tracking is working at twitter's end with regard to what firefox considers tracking to be.

Thanks for the helpful info Flicker.

talah
Mafia Scum
 
User avatar
Joined: June 03, 2013

Post Post #4  (isolation #2)  » Fri Mar 22, 2019 4:00 am

It looked like that might be the case based on the "learn how" (*sigh*) link FireFox provides in the tracking section, but doesn't seem to be available with the privacy settings I have, essentially block all trackers and block cookies from unvisited sites.

Image

I don't think the third party cookies are actually the issue, they might be, but either way it doesn't seem like I can say it's ok for MS only to ignore these privacy settings but not other sites in this particular case.

Image

talah
Mafia Scum
 
User avatar
Joined: June 03, 2013

Post Post #6  (isolation #3)  » Sat Mar 23, 2019 11:17 pm

Hey that worked, thanks!


[ + ]

Return to Help!